Najdeblja žena na svijetu seksom skinula 44 kilograma

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Pauline Potter, koja je prošle godine proglašena najdebljom ženom svijeta sa 333 kilograma, seksom je skinula čak 44 kilograma.

Ona i njen suprug šest puta na dan vode ljubav i na taj način gubi 500 kalorija po seksu i nada se i da će uskoro da dostigne svoj cilj i to 240 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako joj je rekao doktor Fulbright, seks ne dovodi do gubitka kilograma već i do boljeg protoka krvi, jačeg srca, boljeg kolesterola, sna, više energije. Seks također smanjuje stres i pojačava tonus mišića.

Njen bivši muž Alex, koji ju je napustio prije četiri godine, odlučio je da joj se vrati s njom kada je shvatio da je nabacila još 128 kilograma posle njihovog razvoda.

Alex, koji ima svega 64 kilograma, kaže da najviše voli seks s njom i da nijedna nije dobra u krevetu kao ona.
"Jako mi je nedostajao naš seksualni život. Pauline može imati i 450 kilograma, ali ću je željeti svaki dan jer je seks s njom odličan. Najveća greška u mom životu je što sam je pustio da ode i što je morala postati najdeblja žena na svijetu da shvatim koliko je još volim", rekao je pre godinu dana Alex.

"Bez obzira na to što drugi misle, Pauline je odlična u krevetu. Bolja je od ijedne druge žene s kojom sam ikad spavao", pohvalio se Alex, a Paulina danas kaže da ne može baš kretati po krevetu, ali da se oboje vole maziti i masirati i da će uskoro smršaviti još oko 60 kilograma, koliko joj je bio cilj prije godinu dana kako bi mogla hodati.

Izvor: kurir.rs

Vezani članci