Koja pitanja nijedan muškarac ne želi čuti?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Neovisno o tomu je li on potpuno lud za vama ili mu se sviđate, u prva tri mjeseca veze ne biste mu trebali postavljati određena pitanja koja će vas zapravo prikazati u nekom drugom, najčešće manje lijepom svjetlu. Text in the City objavio je pregled muškarcu omraženih pitanja na samome početku veze. Čitajte i učite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamo naša veza ide?
Muškarci ne vole to pitanje jer kada ga postavite naglas, njemu djelujete očajnički. Muškarci vole izazove i unatoč tome što govore oni zapravo ne žele točnu definiciju veze u prva dva-tri mjeseca. Pustite ga neka on vodi računa o tome jer ćete u protivnom, ako veza zaživi, zapravo vi uvijek morati voditi sve. Osim toga, postavljanjem tog pitanja dovodite se u poziciju da izgubite moć i kontrolu.

Razmišljaš li o svojoj bivšoj djevojci?
Ovo pitanje muškarci jednostavno ne podnose jer smatraju da nema nikakve koristi od njega. Bivša je s razlogom bivša, a ako postavljate to pitanje, šaljete mu poruku da ste zapravo nesigurni. Budite uvjereni da ste uvijek lijepi i privlačni, čak i kada izgledate loše. On se treba zaljubiti u vas, a ne u vaš izgled.

Želiš li imati djecu?
I kod ovakvih pitanja mijenja se težište moći i kontrole. Muškarci vole kada oni vode, stoga ne žurite s pitanjima o djeci. Ako veza zaživi, imat ćete dovoljno vremena da razgovarate i o djeci. Dotad, pustite ga da gleda tuđu djecu u trgovinama i kafićima…

Dragi, jesam li debela?
Ovo je u potpunosti besmisleno pitanje za svakoga muškarca. Da mu se ne sviđa kako izgledate, ne bi bio s vama. Ne morate ga izvijestiti o baš svim svojim manama i ne morate skretati njegovu pozornost na svoje nesavršenosti. On vas doživljava kao lijepu ženu, nemojte same kvariti tu sliku.

Sviđam li se tvojoj majci? (ili još gore: Mogu li upoznati tvoje roditelje?)

Njegova majka druga je najvažnija žena u njegovu životu. Vi ste, dakako, prva. Pustite njega da odluči kada je pravo vrijeme za upoznavanje roditelja s vama. On najvjerojatnije želi biti siguran da je njegova majka spremna da vas upozna. Ako ste je već upoznali, ne forsirajte pitanja o tome sviđate li joj se. Njega tako stavljate u neugodnu poziciju. Jednostavno pustite neka se stvari odvijaju svojim tijekom.

izvor: tportal.hr

Vezani članci