Kako je žena Dejana Lovrena zavela drvosječu

Vidi originalni članak
Hrvatski RTL došao je u posjed fotografija i poruka koje su Anita i Dario razmjenjivali, a koje otkrivaju gdje su se i koliko često nalazili iza leđa prvotimca Liverpoola.

Također, otkriveno je da je je Anita prva započela prepisku sa Darijom, i poslala mu poruku dok je on služio zatvorsku kaznu. Poruku je vidio tek kada je izašao, u siječnju 2016. i od tada su malo pomalo, počeli svakodnevno da se dopisuju, te obnovili svoju ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romansa se rasplamsala, pa je Anita pozvala Darija da je posjeti u Liverpoolu. Prepiske pokazuju i kako je Anita njihove susrete pokušavala da uskladi sa Lovrenovim utakmicama.

- Ti moraš da vidiš kad možeš, ja bih sad krenuo. Nemoj da te ja dovodim u situacije, moraš da paziš - odgovorio je Torbić.

Anita je zbog Darija napustila Liverpool i vratila se u Zagreb, tvrdi RTL. Iznajmili su stan u koji je ona donijela svoju garderobu. Kada je priča objavljena u medijima, vratila se suprugu u Englesku.

Inače, Torbić je trenutno u pritvoru, koji mu je određen zbog optužbi da je kidnapirao Anitu Dražić. Ona je nedavno britanskim medijima ispričala da je drvosječa zaveo suprugu nogometaša kako bi se dokopao Dejanovog novca.

Vezani članci