Istine o vezama koje ne možete ignorirati

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Treba znati kada je dosta

Izlazak je prošao odlično, a vi jedva čekate da ga ponovno vidite ili čujete. Jedna SMS poruka nakon rastanka u kojoj ćete to napisati je više nego dovoljno. Sve više od toga je previše i njemu uopće neće zvučati privlačno. Dakle, ostavite se telefona i ne ostavljajte više od jedne poruke na govornoj pošti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budite pametni prilikom razgovora o seksu

Ukoliko vam je neugodno razgovarati o seksu s friškim partnerom, dajte mu to do znanja, no na simpatičan način. Rumeni obrazi i pogled u pod bit će simpatični. No upustite li se u odnos, a prilikom razgovora o zaštiti želite što prije preskočiti taj dio pa i pod cijenu da zaboravite na zaštitu, to je loš potez koji će zasmetati i partneru ukoliko s vama misli ozbiljno.

Budite realni

Ukoliko vam se dogodi situacija u kojoj je muškarac prekinuo vašu vezu iz vedra neba, imajte na umu da je to novost samo za vas. On je o tome razmislio i njegova je odluka konačna.

Pričekajte sa statusom na Facebooku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što je najbolje pričekati da muškarac prvi izjavi ljubav, pa tek onda priznati da ga obožavate, isto je i sa statusom na Facebooku. Pričekajte da vaš novi partner prvi objavi svim ada je u vezi, a zatim i vi to učinite. Ili budite mudre i to učinite zajedno.

Uzmite si vremena

Iako vam je privlačan i toliko seksi da bi najradije iskočile iz vlastite kože, pričekajte s upuštanjem u seksualni odnos.

Pripazite na njegove riječi

Opisuje li muškarac svoju bivšu riječima poput 'luđakinja' ili 'tuka' raz,mislite što bi sve mogao reći o vama kad jednom vezi dođe kraj.

Veza nije težak posao

Ukoliko vaša veza nakon mjesec dana izgleda kao jako naporan posao nakon kojeg se osjećate umorno i iscrpljeno, zamislite samo kako će biti za godinu dana. Još teže.

Ne izlazite s muškarcima kojima su žene brojevi

Ukoliko muškarac s kojim izlazite rangira žene i pridaje im brojeve budite sigurni da nemate što raditi u njegovom društvu. Vi ste žena, a ne objekt koji se ocjenjuje!

Izbjegavajte hvalisavce

Pravi muškarac zna da djela govore više od riječi, a onaj koji se svojim sposobnostima hvali na velika zvona će vas vjerojatno razočarati kada s riječi pređe na djela.

izvor: zadovoljna.hr

Vezani članci