Hrana koja budi strast u krevetu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Zob
Kolesterol vodi do začepljenja arterija, uključujući i one u penisu. S obzirom da penis, kada ste uzbuđeni, može zadržati i do deset puta veću količinu krvi, bitno je da su arterije prohodne. Kako biste ih takvima i održali, jedite što više zobi i mekinja. Ako ste skloni upali prostate, jedite raženi kruh i sve druge cjelovite žitarice te sjemenke.

B kompleks
B kompleks je zapravo naziv za kombinaciju spojeva (vitamine, tiamin, riboflavin i niacin). Niacin pomaže širenje krvnih žila, kako bi srce što bolje radilo. Također potiče stvaranje testosterona. Kako biste se opskrbili, jedite puno mahunarki, šparoga, banana, sirovih oraha te slobodno koristite i vitaminske pripravke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cink
Iako su vitaminski pripravci korisni, za libido je ipak najbolji cink! Istraživanja su pokazala da prilikom ejakulacije gubite i do pet miligrama ovog cinka. Kako biste se dovoljno opskrbili, jedite kamenice. Ako baš i niste oduševljeni školjkašima, cink uvijek možete nabaviti u obliku tableta.

Afrodizijaci
Afrodizijaci djeluju upravo toliko koliko vi u njih vjerujete. Stres je najveći neprijatelj libida, stoga, ostavite se "vještičjeg" posla, i prepustite se užitku!

izvor: ordinacija.hr

 

Vezani članci