Saznajte koji filmovi se prikazuju ovog vikenda

Anđela S./Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Svi znamo koliko može biti frustrirajuće satima tražiti film. Taman kada ga nađemo shvatimo da će nam trebati predugo dok ga "skinemo". Kada i to završi slijedi sigurno neka epizoda problema s odgovarajućim titlovima. Dok sve to završimo, često izgubimo volju za gledanjem filma i odlučimo da je vrijeme za spavanje. Zvuči poznato, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi vas spasili od tih problema, pogledali smo što se prikazuje na TV-u ovog vikenda. Tako ćete izbjeći sve gore navedene probleme.

1. Suze Boga Sunca (Tears of the Sun, 2003.) HRT 1 - subota, 21:34 h

 

Poručnik američkih marinaca Waters (Bruce Willis) dobije zadatak da spasi liječnicu Lenu Kendricks (Monica Bellucci), koja je zatočena u Nigeriji u kojoj "bjesni" rat. Kad Waters dođe u Nigeriju, dr. Lena Kendricks odbije napustiti izbjeglice koji su pod njezinom skrbi te nagovara Watersa i njegove ljude da ih otprate kroz opasnu džunglu do kamerunske granice. 

2. Pod opsadom ( Under siege, 1992.) HRT 2 - subota, 20:05 h

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Skupina plaćenika predvođenih CIA-inim operativcem Williamom Stranixom (T. Lee Jones), uz pomoć brodskog časnika Krilla (G. Busey), preuzima kontrolu nad američkim ratnim brodom s nekoliko desetaka nuklearnih bojevih glava. Jedini čovjek koji im se može suprotstaviti osobni je kuhar kapetana broda, zapravo bivši specijalac Casey Ryback (S. Seagal). Neočekivanu pomoć Ryback će dobiti u vidu striptizete Jordan (E. Eleniak)... Veliki akcijski hit s početka devedesetih "Pod opsadom" u svjetskoj kino distribuciji zaradio je 156 milijuna dolara.

3. Komplicirano je (It's complicated, 2009.) FOX MOVIE - subota, 17:35 h

 

Jane (Meryl Streep) ima odraslu djecu, pekaru koja dobro posluje i prijateljski odnos s bivšim mužem Jakeom (Alec Baldwin). Ali život se zakomplicira kada se njihova obična večera pretvori u nešto nezamislivo – ljubavnu aferu.

4.  Vječni sjaj nepobjedivog sunca ( Eternal sunshine of the spotless mind, 2004.) FOX LIFE - nedjelja, 20:00 h

 

Oscarom nagrađeni film donosi priču o paru koji je odlučio izbrisati svoju vezu iz pamćenja. No kroz proces gubitka sjećanja shvaćaju što zapravo gube..

5. Indijski začin na francusku način ( The Hundred-Foot Journey , 2014.)  Cinestar TV - nedjelja, 21:15 h

 

Film čiji su producenti slavni Steven Spielberg i Oprah Winfrey! Indijski začin na francuski način snimljen je prema istoimenom bestselleru Richarda Moraisa, a u glavnoj se ulazi pojavljuje oskarovka Helen Mirren.

Nadamo se da ćete pronaći film za sebe i uživati!

Vezani članci