Odabrali smo najbolje filmove koji se prikazuju ovog vikenda

Anđela S./Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dobro jutro dragi naši!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost ovog vikenda dočekali su nas oblaci, ali ako malo razmislimo shvatit ćemo da to i nije tako loše jer imamo izgovor za cjelodnevno ljenčarenje i uživanje u odličnim filmovima uz omiljene grickalice.

Sada uživajte u kavi i pogledajte koje smo vam filmove odabrali za ovaj vikend!

SUBOTA

  1. 1. Izbavitelji 2 (Incredibles 2, 2018.),  RTL, 20:05 h
  2.  
  3. U drugom nastavku priče o superherojskoj obitelji mama Helen je u centru pažnje, a tata Bob je heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino "Izbavitelji" mogu pobijediti.
  4.  
  5. 2. Dnevnik Bridget Jones (Bridget Jone's diary, 2001.), RTL, 22:15 h
  6.  
  7. Britanska kolumnistica Helen Fielding objavljivala je tijekom devedesetih u listovima "The Independent" i "The Daily Telegraph" rado čitane tekstove o privatnim, poslovnim i romantičnim nedoumicama žena na pragu srednjih godina. Tako je nastala knjiga Dnevnik Bridget Jones koja je u kratkom vremenu postala britanski i svjetski bestseler. Filmski su producenti reagirali munjevito te je 2001. predstavljena snimljen film koji je postigao sjajan komercijalni uspjeh našavši se te godine među najgledanijim naslovima u svjetskim kinima...
  8.  
  9. NEDJELJA

  10.  
  11. 3. Pasje poslijepodne ( Dog day afternoon), HT2, 20:05 h
  12.  
  13. Snimljena prema istinitoj priči iz 1972., drama Sidneya Lumeta iz 1975. donosi nam priču o jedinstvenoj pljački banke koja se dogodila jednog vrućeg ljetnog popodneva u New Yorku.
  14.  
  15. 4. Savršena formula (Limitless, 2011.), RTL, 22:30 h
  16.  
  17. Bradley Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag.
  18.  
  19. 5. Ubijte glasnika (Kill the messenger), DOMA 21:35 h
  20.  
  21. Radnja filma odvija se 1990-ih kada je novinar Garry Webb otkrio upletenost CIA-e u preprodaji kokaina po getoima diljem SAD-a. Time je skupljan novac za nikaragvanske pobunjenike. Usprkos stalnim prijetnjama da se ostavi "ćorava" posla i prestane istraživati Webb je objavio priču u knjizi Tamni savez. Webb će uskoro morati braniti svoj integritet, svoju obitelj i prije svega svoj život. 

Vezani članci