Imamo odlične filmove za vikend pred nama

Anđela S./Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ljeto uvijek nekako podrazumijeva opuštanje, no ono ne mora uvijek biti uz more.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nama kao savršen plan zvuči i filmska večer, posebno ona na otvorenom. Sve što trebate je projektor i veliko platno....

U nastavku pogledajte naše preporuke za ovaj vikend!

SUBOTA

Greben spašenih (Hacksaw ridge, 2016.) HTV 1, 22:33 h

Priznati redatelj filmova Pasija i Hrabro srce, Mel Gibson, donosi biografsku dramu temeljenu na nevjerojatnoj istinitoj priči.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oceanovih 11 (Ocean's eleven, 2001.) DOMA, 19:55 h

Plan je dogovoren. Pravila su jasna. Ako sve bude išlo dobro za Dannya Oceana (George Clooney) i njegove prijatelje, isplata je 150 milijuna dolara. Podijeljeno s 11... Oceanovih jedanaest je spoj vještine Oscarom nagrađenog redatelja Stevena Soderbergha i dovoljno zvjezdane energije da osvijetli zonu Las Vegasa u ovoj otmjenoj pljački.

 

NEDJELJA

Djevojkla od milijun dolara (A million dollar baby, 2004.) HTV 2, 20:05 h

Ova sportska drama glasovitog glumca i zasigurno najznačajnijeg suvremenog američkog redatelja Clinta Eastwooda impresivna je ekranizacija nekoliko kratkih priča iz zbirke Rope Burns (u hrvatskoj objavljene pod naslovom Djevojka od milijuna dolara: priče iz kuta) američkog pisca Francisa Xaviera Toolea, nekadašnjeg boksača, trenera i menadžera pravim imenom Jerry Boyd.

 

Mamurluk (Hangover, 2009.) NOVA, 20:15 h

Redatelj filmova "Starsky & Hutch" i "Old School", Todd Phillips, stoji iza ove urnebesne komedije koja nam prikazuje posljedice ludog vikenda u Las Vegasu. U jednoj od manjih uloga pojavljuje se i bivša boksačka zvijezda, Mike Tyson.

 

Noć i dan (Knight and day, 2010.) FOX MOVIES, 21:55 h

Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene (Cameron Diaz) kojoj, na prvi pogled, bezopasni susret sa šarmantnim strancem (Tom Cruise) odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom koji pokušava zaštititi novi izum, u kojem je skrivena tajna beskonačnog izvora energije te spasiti njegovog izumitelja. U isto vrijeme, njezina ju sestra očekuje na svom vjenčanju kako bi zamijenila njihovog pokojnog oca i otpratila je do oltara.

 

Vezani članci