Crveno donje rublje

Vidi originalni članak
...poprilično otvorene i prije svega strastvene osobe koje se ne boje pokazati osjećaje i koje se prije svega ne boje izreći svoje mišljenje. Osim njih svi oni koji žele malo promjene i koji žele pomalo začiniti svoj ljubavni život, odlučit će se za crvenu boju donjeg rublja.

Crveno donje rublje već duži niz godina drži sam vrh što se tiče erotičnosti i prije svega senzualnosti. No zanimljivo je spomenuti kako se na temelju istraživanja provedenog u Velikoj Britaniji otkrilo kako muškarci više naginju tome da svoju ženu vide u crnom nego u crvenom donjem rublju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako neki misle tako činjenica je kako je ipak puno više onih koji smatraju da je crveno uvijek dobar odabir kada želite iznenaditi svog dragog. U dućanima se mogu naći razni modeli koji će oduševiti ne samo vas nego naravno i vašeg dečka.

Tu se prije svega misli na kombinaciju grudnjaka i plitkih bokserica do negližea i naravno tangica za sve one malo slobodnije i otvorenije. Prema brojnim istraživanjima pokazalo se kako komplete uvijek biraju žene koje imaju malo više samopouzdanja.

Za bokserice se uvijek odlučuju malo mlađe osobe koje se još uvijek usude riskirati s ponekim modnim detaljem koji će isto tako začiniti ljubavni život.

Vatra i temperament slobodno mogu biti drugo ime za crveno rublje, a ako niste takav tip osobe, ne škodi ponekad malo zalutati na neka druga područja s kojima se još niste susreli.

Pokušajte i vidite hoće li vam se svidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

savjetnica.com

Vezani članci