Ćiro: Severina je genijalka, znam da će biti savršena mama!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Nakon što se nedavno vratio iz Irana u Zagreb, naš poznati nogometni trener, 77-godišnji Miroslav Ćiro Blažević , iskoristio je priliku čestitati svojoj dragoj prijateljici Severini Vučković rođenje njezina prvog djeteta, piše vecernji.hr.

- Severina je genijalka kojoj je Bog dao sluh, a time i sve ostalo. Zahvaljujući tom daru privilegirane i talentirane žene poput nje sve u životu rade bez greške. Najosjetljiviji posao majke je pred njom, no ona će odraditi savršeno. Nema potrebe da joj ja kao tata i djed dijelim savjete - iskreno će Ćiro koji je prije deset dana smijenjen s pozicije glavnog trenera iranskoga kluba Mes Kerman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A najpoznatija splitska rodilja uskoro će nakon dugog boravka u bolnici napokon s malim Aleksandrom otići kući. Osim potrebne opreme za bebe koju je, priča se, Milan tijekom njezina boravka u bolnici darovao splitskom rodilištu, Severina nije zaboravila ostale rodilje. Darovala im je deset lopti za pilates na kojima je i ona vježbala u posljednjem mjesecu trudnoće.

Vezani članci