Celzijus nakon Dinove prevare: Obrijala sam noge i macu i spremna sam za novi početak

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U zadnjem poglavlju svoje knjige, koji naziva uvodom u drugu knjigu napisala je “Danko je pokupio osnovne stvari i izašao iz kuće... Tko zna gdje je sad? Vjerojatno negdje sretan s tom srpskom pevaljkom. Kako me mogao zamijeniti s njom? Uopće nije njegov tip. On prezire plastiku... Silikonske grudi, usta i tko zna što još... Ne smijem više razmišljati o toj fufi! Ona je klasična beogradska sponzoruša...”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Nives na pozornici
Premda nije željela potvrditi ni opovrgnuti taj podatak, Nives je za 24 sata priznala da su ona i suprug jedno vrijeme živjeli odvojeno te da su postojale žene koje su htjele uništiti njihov brak, no da su se ona i suprug "prilično uspješno borili s tim".

No, ako su istinite riječi napisane u Goloj istini, imali su i teških razdoblja, osobito nakon njeove (navodne) nevjere.

Celzijus je, između ostalog, napisala: "Počela sam tuliti vraćajući u glavi te slike otkrivenja njegove afere", "Možda je vrijeme da priznam sebi i drugima da Danko i ja više nismo zajedno. Više nismo jedno. Ni u dobru ni u zlu. Ništa od obećanja ni Bogu ni nama samima..."

Otkrila je i kako se izvukla iz krize: "Obrijala sam noge. I macu. Vrijeme je za novi početak. Čudesno je kako se od obrijane mace odmah osjetiš bolje, poželjnije, spremnom za ljubav...

slobodna dalmacija

Vezani članci