Ceca je iz kućnog pritvora prvi put izašla nakon dva mjeseca

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Folk pjevačica tog dana je s terese svog doma gledala utakmicu Crvene zvezde i Rena, dok je prije toga boravila isključivo u dnevnoj i spavaćoj sobi te zahodu, piše bezzabrane.com.

- Ceci je nekoliko dana prije utakmice zatvorska narukvica podešena tako da se mogla kretati po cijeloj kući, izaći na terasu i kupati se u zatvorenom bazenu u okviru vile. Navijači koji su u četvrtak pohrlili na stadion u blizini njene kuće skandirali su 'Ceco, izađi', a ona je izašla na terasu na kojoj je nisu mogli vidjeti jer se nije željela eksponirati u javnosti- izjavio je izvor blizak pjevačici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetak dana nakon što je počela služiti kaznu pjevačica je počela primati posjete za što joj nije potrebna dozvola osim ako se ne radi o posjetiteljima s dosjeom. Usprkos tome što je u kućnom pritvoru, njezin novi album 'Ljubav živi' najprodavaniji je album u Srbiji iako ga pjevačica ne smije medijski promovirati.
U kućnom pritvoru mora provesti godinu dana

Nakon što je priznala krivnju za protupravno prisvajanje novca od transfera deset igrača nogometnog kluba Obilić i posjedovanje 11 pištolja bez odgovarajuće dozvole, pjevačica je bila kažnjena s milijun i pol eura i godinu dana kućnog pritvora. Osim nje, sa šest mjeseci kućnog pritvora kažnjenja je i njezina sestra Lidija Veličković Ocokolić jer joj je pomagala u malverzacijama.

Vezani članci