7 znakova koji otkrivaju da vas vara

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Rijetki su muškarci koji brinu o svom izgledu, uživaju u šopingu i pomno prate kazaljku na vagi, no ako primjetite takvu promjenu ili je poradio na svojoj taštini ili želi privući nečiju pažnju.

- 'Ukoliko muškarac ulaže u odjeću, počne brinuti o kosi i noktima te je promijenio parfem njegove su misli negdje drugdje', tvrdi psihologinja Stephanie Buehler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ukoliko je seks postao rijetki gost u vašoj spavaćoj sobi lako je moguće da je to zato što muškarac tu potrebu ispunjava na drugoj adresi. Još je jedan znak koji ćete lako uočiti, a to je uvođenje novih poza tijekom seksa s vama. Muškarcu je lakše isprobati novitete na domaćem terenu kako bi kod nove partnerice ispao znalac.

- Česti izostanci iz kuće, sve više poslovnih sastanaka i pozivi starih prijatelja su također trikovi kojima se služe nevjerni muškarci. Još jedan pokazatelj je i beskonačna zvonjava njegovog mobitela na koji se ne javlja. 'Ukoliko se opravda kasnim sastankom, a ne javi se kada ga zovete ili ne odgovori na poruku postaje itekako sumnjiv', tvrde stručnjaci.

- Veliki troškovi na njegovoj kreditnoj kartici, o kojoj vi vodite računa, ponekad su najbolji pokazatelj da se nešto događa. Muškarac će to pokušati oprvdati poslovnim večerama i darovima za partnere, no istin aje u najvećem broju slučajeva potpuno drugačija.

- Prmjenjena lozinka na kompjutoru i pin na mobitelu znače da ste ga uhvatili osim u slučaju da je pripadnik tajne službe. Uvijek dostupna mail adresa koju ste i vi koristili odjednom je postala samo njegova, a poželite li obaviti poziv s njegovog mobitela naići ćete na iznenađenje. Ovaj muškarac je svoje prste upetljao prilično duboko.

- Stalno prigovaranje i razdražljivost su također pokazatelj kako nešto nije u redu. S obzirom da muškarci ne prolaze PMS, to ponašanje se ne može pripisati 'onim' danima u mjesecu. Budite na oprezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nakon svih ovih pokazatelja kojima ćete lako pronaći objašnjenje, ostaje vam još vaše šesto čulo. To je nešto ćemu se ne možete oduprjeti!

Prepoznate li neke od navednih pokazatelja u ponašanju svog partnera, nemojte ga odmah optužiti za nevjeru. Pokušajte usmjeravanim razgovorom 'ispipati o čemu se točno radi.

Ako mislite da nećete izdržati glumiti Sherlocka Holmesa otvoreno mu iskažite svoju sumnju, kao i želju da dodatno poradite na vašem odnosu.

IZVOR: zadovoljna.hr

Vezani članci