7 činjenica o seksu koje vjerojatno niste znali

Vidi originalni članak
Možda će vas ovo razuvjeriti ili možda pomoći da se u ovim hladnim zimskim danima još bolje zagrijete sa svojom "boljom polovicom."

1. Globalno, ljubavnici u prosjeku imaju seksualne odnose 139 puta godišnje. Prema Durex Global Sex istraživanju Francuzi su "vodeči" ljubavnici u svijetu s čak 167 seksualnih odnosa u prosjeku godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Prezervativi su bio razgradivi- barem neki od njih. Oni od janjeće kože i lateksa su biorazgradivi, dok poliuretanski kondomi nisu.

3. Jeste li pokušali voditi ljubav uz zvuke nekih CD-a za podizanje raspoloženja? U potpunom prepuštanju svom partneru pomoći će i neki klasični zvuci: Shacking Up -Chopin, Making Out - Mozart and Bedroom Bliss - Beethoven.

4. Nemojte se tuširati nakon seksa. Tuširanjem ispirete dobre bakterije u rodnici i možete poremetiti prirodnu razinu PH što može lako dovesti do infekcija reproduktivnih organa.

5. Seks s nekom celebrity osobom je maštarija broj 1 većine seksualno aktivnih osoba u svijetu. Prema Durexovom istraživanju, svaka četvrta osoba mašta i o seksu sa svojim najboljim prijateljem/prijateljicom.

6. Vjerovali ili ne, plave mošnje nisu mit. To se može dogoditi kada neujednačeni protok krvi uzrokuje povećanje volumena penisa i krv "ostaje zarobljena" u genitalijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Paru je uprosjeku potrebno oko 8 mjeseci da začne dijete. Ako planirate dijete nemojte biti prestravljeni ako vam bude potrebna i godina dok ne ugledate pozitivan rezultat testa na trudnoću.

vecernji.hr

Vezani članci