FOTO  Women in Adria ljetni party konačno i u BiH, ne propustite prvi u Mostaru 15.6.!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ljeto stiže! Temperature rastu, a ljetni pljuskovi jedino su osvježenje. To znači da je vrijeme i za naš Summer Mingle! Ova omiljena zabava Women in Adria poduzetnica i managerica konačno je stigla i u Bosnu i Hercegovinu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš će se prvi ovogodišnji Summer Mingle održati 15. 6. u Mostaru, i to usred očaravajućih vinograda dobro poznate i cijenjene vinarije Emporio.

Sunce i glazba – dobitna kombinacija

A što se zapravo događa na našim zabavama? Kako i naziv govori – zabava. Očekuje vas druženje u opuštenoj atmosferi, networkingupoznavanje nevjerojatnih žena s kojima nesumnjivo imate toga zajedničkog, a osim novih prijateljstava, možda ostvarite i novu poslovnu priliku.

Ljetno veče u dobrom društvu nesumnjivo je nešto što vam treba.

Svaki detalj zabave osmislile smo kako bi svaka od vas maksimalno uživala. Bilo da ste društvene, povučene, ozbiljne ili vrckave – svaka od vas naći će svoje mjesto pod suncem. Ili možda bolje rečeno – uz bazen.

Kako bismo vas potaknule na ples i osigurale ugodan ambijent, pozvale smo fantastičnu DJ-icu Marinu Mimozu. Poznata je po svojoj sposobnosti harmoniziranja melodija i stvaranja sjajne energije, a na ovoj će joj se zabavi pridružiti Maya – prijateljica s kojom tek kreće u buduće muzičke avanture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znate plesati? Ne znamo ni mi! Prepustite se ritmovima koji će zapaliti dušu!

Dakle, 15. 6. rezervišite za zabavu. Bez obveza, bez stresa, samo glazba, ples i druženje. Uživancija.

Zajedno ćemo proslaviti pobjede iz prošlosti i nazdraviti uzbudljivim prilikama koje su pred nama. Željno očekujemo vaš dolazak na ovo okupljanje inspirativnih umova i srodnih duša. Opustite se, obucite nešto veselo i šareno. Stvorite sa nama trajna sjećanja na prvom od mnogih ljetnih zabava.

Naše ljetne partyje u Hrvatskoj održavamo već godinama, a na svakoj je novoj odaziv sve veći – ne sumnjamo da će i kod nas biti tako!

Više o samom događanju možete doznati na ovoj poveznici, na kojoj se možete i prijaviti. Prijave su otvorene do 13. 6.

Vidimo se u Mostaru!

Vezani članci