FOTO  Uspješno završeno prvo Goranačko kulturno ljeto

Vidi originalni članak
Foto: Facebook - Goranci online

Posjetitelji su mogli pogledati i glasati za fotografije koje su bile izložene, a koje su odabrane sa foto natječaja „Prirodne ljepote zavičaja. Također se mogla pogledati izložba umjetnika amatera, na čelu sa jednim od najpoznatijih umjetnika Hercegovine, Dinkom Rajičem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Događaj su s oduševljenjem popratili mještani Goranaca, ljudi koji imaju korjene u ovom mjestu i oni koji su htjeli svojim dolaskom uveličati ovaj događaj. Na događaju su viđena poznata lica iz svijeta politike, gospodarstva, medija, sporta, ...
Program je bio kultuno - zabavnog karaktera, a trajao je satak ipol. Događaj je otvorio Goranački župnik fra Ferdo Boban koji je rekao par riječi o župi i izrazio želju da se ovaj događaj nastavi i dalje.

Fotografije sa natječaja „Prirodne ljepote zavičaja" mogu se pogledati u Konobi Goranci, a na blagdan Velike Gospe kada se slavi patron župe Goranci - 15. kolovoza, održat će se drugi krug glasovanja publike. Također, posjetitelji će moći pogledati i radove umjetnika amatera.

Organizatori i voditelji Facebook stranice Goranci onlne, Dijana Krešić i Tomo Sopta u svojim pozdravnim riječima zahvalili su se svim posjetiteljima, izlagačima i sponzorima, te najavili su da će Goranačko kulturno ljeto postati tradicija i da će iduće godine biti još sadržajnije i da će trajati više dana.

Tko sinoć nije bio u Gorancima, može večeras u 21 sat na HTV Oscar C i putem portala www.htvoscarc.com pogledati snimku sa sinošnjeg događaja.

Vezani članci