Prigodnim programom obilježen Dan starijih osoba u Staračkom domu u Tomislavgradu

Vidi originalni članak
...na Međunarodni dan starijih osoba, na prigodan način i proslavljena.
Naime, u prostorijama Doma uz štićenike i djelatnike okupili su se danas brojni uzvanici, predstavnici općinske vlasti i vjerskih institucija, predstavnici Centara za socijalnu skrb iz Tomislavgrada ali i susjednih općina, ugledni liječnici duvanjskoga Doma zdravlja te Kulturno-umjetnička društva iz Bukovice i Sarajlija koja su svojim nastupima osobito razveselila štićenike ovoga Doma.

Na samome početku svečanosti,u ime osnivača, sve nazočne je pozdravio predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad, Luka Krstanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Čestitam vam Dan starijih osoba ali i godišnjicu ove Ustanove. Čestitam i ravnatelju, gospodinu Anti Sladoji jer je uistinu usluga i kvaliteta rada ove Ustanove zadnjih godina podignuta na veću razinu"- u svome je govoru između ostaloga kazao Luka Krstanović.

Okupljenima se obratio i ravnatelj ovoga Doma koji se u svome govoru prisjetio razvoja ove Ustanove od njezinoga osnutka pa kroz punih dvadeset godina sve do danas:

-Imamo djelatnike koji ovdje rade od samoga početka, dakle punih dvadeset godina. Raditi u Staračkome domu dvadeset godina nije lako, jer je to zbilja mukotrpan i zahtjevan posao koji iziskuje puno ljubavi i odricanja- između ostaloga je rekao Ante Sladoja najavljujući i neke nove projekte koji će dodatno unaprijediti rad ovoga Doma, a jedan od njih je posebna skrb za osobe s demencijom, što je naglasio izuzetno potrebnim.
Za sve svoje uzvanike i štićenike, odlično raspoloženi djelatnici Doma pripremili su i bogatu zakusku uz koju je druženje nastavljeno.

Ivana Ćurić/Tomislavcity

Vezani članci