Učinimo dobro djelo u korizmi: Pomozimo Matei Proleti da ozdravi

Vidi originalni članak
Matea Proleta teško je oboljela i potrebna joj je operacija kičme, a prije je imala i operaciju srca.

Jedina opcija koju imaju njeni roditelji, majka i otac Ivan, djelatnik u pekari na Hodovu je liječenje u Njemačkoj i ta bi operacija koštala 55 000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je operacija vrlo skupa, potrebita su, dakle, velika financijska sredstva koja njeni roditelji ne mogu osigurati. Već je pokrenuta humanitarna akcija u kojoj su profesori i nastavnici Osnovne škole Stolac i Srednje škole Stolac prikupili određena novčana sredstva. Uključili su se i pučkoškolci i srednjoškolci u ovu akciju.

Pozivaju se i pučani stolačke općine, kao i svi ljudi dobre volje, da pokažu svoj humanitarni duh i pomognu svojoj sugrađanki u što bržem ozdravljenju.

U prvu korizmenu nedjelju nazočili smo misnom slavlju u župnoj crkvi svetih Petra i Pavla u Rotimlji, gdje je župnik don Damjan Raguž s oltara pozvao vjernike da se čim prije uključe u ovu humanitarnu akciju i povuku pravi potez. Korizma je tu da činimo dobra djela.

Nakon župnog ureda u Rotimlji posjetili smo i dom Matee Prolete u Hodovu, gdje su nas njeni roditelji: majka i otac Ivan lijepo dočekali. Podržali su našu ideju da se maloj Mareti pomogne i na ovaj način.

Svi oni koji žele vratiti osmjeh na lice Matee Prolete iz Hodova svoje financijske iznose mogu uplatiti na račun njenoga oca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IVAN PROLETA
Broj računa: 45033160001
Transakcijski račun: 3382702501233789

Svima onima koji se uključe u ovu akciju - Mateini roditelji unaprijed najiskrenije zahvaljuju.

I. Raguž/Stolac.co

Vezani članci