O cateringu ovog hotela svi pričaju, a uz to ima i savršen svadbeni salon

Anđela S./Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Istražujući ponudu u Hercegovini naišli smo na svadbeni salon i catering hotela Brotnjo koji je doslovno prava umjetnost. Ako nam ne vjerujete na riječ, slobodno se uvjerite uz slike u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moramo naglasiti kako je bilo izuzetno izazovno izdvojiti nekoliko jer svaka slika na njihovom Instagram profilu ostavlja bez daha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ukoliko više volite profesionalcima prepustiti organizaciju najvažnijeg dana u svom životu hotel Brotnjo ima i profinjen svadbeni salon koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Spoj njihovog svadbenog salona, bogatog catering-a i finger food-a je sigurna formula za dan iz snova.  Svečana dvorana Hotela Brotnjo je nedavno renovirana i raspolaže kapacitetom do 500 sjedećih mjesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za mladence je osiguran gratis smještaj u hotelu Brotnjo, a za goste mladenaca nude posebne popuste na smještaj. Također, mladencima je na raspolaganju besplatna dekoracija stola mladenaca. 
Slatki stol je uključen u cijenu, a slastice su i više nego fenomenalne. 
U restoranu Grappolo koji je u sklopu hotela, budući mladenci mogu organizirati prošnju, a svoje djevojačke i momačke večeri na Wellness Spa centru uz posebne pakete i povoljne cijene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S obzirom na sve navedeno, moramo zaključiti kako hotel Brotnjo nudi pravo rješenje bez obzira na to kakav tip vjenčanja odabrali. Zar to i nije ono o čemu svi budući mladenci i maštaju, pronaći savršeno mjesto s organizacijom u koju imaju potpuno povjerenje za dan iz snova?

Vezani članci