Naša TV počinje s emitiranjem 15. siječnja?

Vidi originalni članak
Službenih informacija o početku emitiranja još uvijek nema, ali neslužbeno doznajemo kako bi program Naše TV gledatelji trebali pratiti od 15. siječnja.

"Sve informacije o početku emitiranje i programu Naše TV bit će predstavljene javnosti na konferenciji za novinare koja će biti održana poslije Nove godine", kazali su nam iz Naše TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, krajem lipnja 2015. godine u Mostaru je osnovana tvrtka Naša TV d.o.o. s osnovnom djelatnošću emitiranja TV programa, a u vlasničkoj strukturi upisano je čak 55 hercegovačkih poduzetnika.

Oni su krajem travnja ove godine u Mostaru organizirali osnivačku skupštinu, s ciljem formiranja kanala na hrvatskom jeziku koji bi, bar u početku, trebao biti sadržajno vezan isključivo za Hercegovinu.

Kako je navedeno na internetskoj stranici Pravosuđe.ba u registru privrednih subjekata, direktorica tvrtke je Željka Kvesić, a izvršni direktor - producent je Ivan Cigić.

Program će uređivati Hloverka Novak-Srzić, dugogodišnja novinarka, urednica i direktorica Hrvatske radio televizije.

Naša TV registrirana je na adresi Rodočkih branitelja bb u Mostaru, a program iste će se gledati preko kablovskih operatera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor: pogled.ba

Vezani članci