Zahvala djelatnicima Kliničke bolnice Mostar koji su spasili mladi život

Vidi originalni članak
...23-godišnji Tomislav Skočibušić, ozbiljne i po život opasne ozljede zadobio je i tek punoljetni Josip Skočibušić. Nakon nesreće Josip Skočibušić je smješten na liječenje u Klinički bolnički centar Mostar.

Desetak dana nakon tragične nesreće obitelj Skočibušić obraća se pismom zahvale djelatnicima mostarske bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Zahvaljujemo se doktorima u KBC Mostar koji su pokazali svoje ljudske i profesionalne kvalitete i uspjeli spasiti život jednog mladog čovjeka, koji je tek postao punoljetan. Naš Josip je dovezen u KBC Mostar poslije teške prometne nesreće u kritičnom stanju po život, ali doktori su svojim pristupom i vrhunskim profesionalizmom dokazali da je KBC Mostar u rangu poznatih europskih klinika", kaže se u pismu obitelji Skočibušić.

„Nemam riječi kojima bih iskazao zahvalu doktoru Ivanu Vukoji i doktoru Zdenku Ostojiću na čelu njihovih timova, koji su odradili operacije i dokazali da su vrhunski stručnjaci. Također, riječi hvale nisu dovoljne ni za jedinicu intenzivnog liječenja KBC Mostar na čelu sa prim.mr.sc. Zoranom Karlovićem, svim doktoricama i cijelom medicinskom osoblju. Svojim pristupom, njegom i brigom prema pacijentima dokazali su ljudske vrline i profesionalni odnos", kaže se u pismu koje potpisuje Petar Skočibušić s obitelji.

Dnevni list

Vezani članci