FOTO  Tvrtka Katarina d.o.o. obilježila 18. godina uspješnog poslovanja

Vidi originalni članak

Tvrtka Katarina d.o.o. Mostar osnovana je prije 18. godina, isključivo kao tvrtka koja se bavi prodajom informatičke opreme. No, od tada pa do danas izrasla je u svestranu tvrtku koja je na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire postala sinonim  zastupstva i distribucije, projektiranja i implementacije ICT rješenja, sistema integracije i korisničke podrške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljenom mnoštvu se obratio Nikica Bevanda Direktor tvrtke Katarina d.o.o. Mostar.

„Da bi se jedna tvrtka mogla pohvaliti sa punoljetnošću svoga rada, potrebne su uistinu čvrste, i što je još važnije, složne ruke. Danas se ponosimo sa svojh 25 djelatnika, ali i timom odabranih vanjskih suradnika,  specijaliziranih za specifične poslove.  S ponosom možemo reći  da u ovoj točki svoga postojanja raspolažemo s ponudom opreme preko 15 svjetskih poznatih i kvalitetnih specijaliziranih proizvođača. Imamo titulu Microsoft Gold partnera, titulu HP Silver partnera,  ESET NOD32 ovlaštenog distributera,Partnera Fujitsu opreme,a posebno nam je zadovoljstvo naglasiti da smo postali partneri za  Avaya centrale" , naglasio je Bevanda.

U protekloj godini ova tvrtka sklopila je brojne poslovne ugovore s brojnim velikim tvrtkama s dugogodišnjom tradicijom poslovanja, kao i s brojnim državnim institucijama. Samo neke od njih su: HT  d.d. Mostar,  BHANSA, razna ministarstva  , fakulteti, Klinička bolnica Mostar, Vlada HNŽ,  Grad Mostar, Aluminij d.d. Mostar i brojne druge ustanove i institucije.

O uspješnosti  i prepoznatljivnosti rada tvrtke Katarina d.o.o. Mostar  govore i brojne nagrade i priznanja, od kojih je u posljednje vrijeme svakako najvažnija BH Biznis nagrada Gazela, koja im je uručena na ovogodišnjem sajmu gospodarstva, kao najuspješnijoj srednjoj brzorastućoj tvrtki na području HNŽ-a za 2013.godinu, kao i Gazela za najuspješniju ženu-menadžera za isti period (uručena izvršnoj direktorici Nataliji Pehar), te dobiveni  SGS-ov certifikat za ISO standard : 9001.

Na kraju svog obraćanja Bevanda je istaknuo kako bit će biti sretan i ponosan ako svoju drugu punoljetnost, tvrtka Katarina d.o.o.  Mostar mogne proslaviti s barem upola uspjeha koju je imala u svome dosadašnjem poslovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim su se željama pridružili mnogobrojni prijatelji i uzvanici koji su još do dugo u noć slavili uspjehe velike obitelji Katarina d.o.o Mostar.


Vezani članci