Tužna vijest za mostarski festival: Od posljedica prometne nezgode preminula 11-godišnjakinja

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Mostarsko Srpsko prosvjetno i kulturno drustvo (SPKD) 'Prosvjeta' u ponedjeljak je pogodila tužna vijest. Naime, djevojčica koja je sudjelovala prošle i ove godine na 'Šantićevom festivalu djece pjesnika' je podlegla od zadobivenih ozljeda koje su nastale u prometnoj nesreći kada se vratila kući sa festivala u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometna nesreća se dogodila u Podgorici 4. lipnja kada je djevojčica (11), prema pisanju crnogorskih medija, prelazila cestu na pješačkom prijelazu, te je na nju naletio automobil.

Djevojčica A.Š. (11) preminula je u ponedjeljak ujutro od posljedica ozljeda koje je zadobila u prometnoj nesreći koja se dogodila 4. lipnja u Ulici 13. jula kod Pravnog fakulteta u Podgorici.

Prometna nesreća Podgorica Andrea Šofranec

Djevojčica je ozlijeđena kada je na nju naletio automobil. Ona je, nakon nesreće, prebačena u Klinički centar KCCG, gdje je preminula nakon tri tjedna, navodi portal 'Pobjeda'.

Riječ je o djevojčici Andrei Šofranac koja je ove godine osvojila treće mjesto na 'Šantićevom festivalu djece pjesnika'. Vijest o njenoj smrti potresla je rukovodstvo 'Prosvjete', ali i ostale sudionike festivala. Sahrana djevojčice bit će obavljena u utorak 29.6., a sahrani će prisustvovati i izlaslanstvo mostarske 'Prosvjete'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelji, rodbini i prijateljima preminule djevojčice, portal Hercegovina.info izražava sućut.

Vezani članci