FOTO  Studentski zbor prikupio 9 500 KM za žrtve poplava

Vidi originalni članak

Vrhunac akcije bio je subotnji humanitarni koncert grupe „Zabranjeno pušenje" na Kantarevcu, koji je već prethodno planiran u sklopu projekta „Dani Studentskog zbora", no s obzirom na situaciju u državi, pretvoren je u humanitarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Studenti su tako imali priliku uživati u višesatnoj svirci ali i sudjelovati u akciji. Kao predgrupa nastupio je mostarki bend „Floridus", a frontmen „Zabranjenog pušenja" Sejo Sexon, pjesmu „Selena", posvetio je koordinatorici projekta „Dani Zbora", Seleni Knežić.

U suradnji s volonterima Zbora koji su već boravili i pomagali u Posavini, od prikupljenog novca bit će kupljene trenutno najpotrebnije potrepštine za poplavljena područja.

Inače u cijeloj akciji sudjelovale su sljedeće udruge: HSPF, EGEA, Klub mladih pedagoga, Bohemsa, Zamfis, FSEF, HSSA, Aiesec, Elsa, IACES, IAESTE, Debatni klub, Minores, Moj grad te Frama Mostar.

Dok su koncert sponzorski podržali: Ožujsko, Fram ziral, JP Elektroprivreda, Studentski centar Mostar, Hotel Bristol, FFMO, FPMOZ, Pravni fakultet, Julius meinl, Maslina, HD Kosača, Alfa therm.

Vezani članci