Pronađi put u svoj zdrav život zajedno s UG Moj Grad Mostar

Vidi originalni članak
...u sklopu projekta „Pronađi put u svoj zdrav život". Naime, svrha i cilj istih je educirati mlađu populaciju o svim potencijalnim implikacijama i efektima nezdravog načina života koji nerijetko dovodi do različitih oblika ovisnosti.
Radionice će biti održane u razdoblju od 23.09 do 10.10. tekuće godine, u prostorijama župe „sv. Matej". Ciljna skupina, koju se primarno želi educirati, su sva djeca u dobi od 13 do 16 godina. Prijave se vrše do 22.09.2016. a iste se mogu načiniti uz dostavljanje osobnih podataka: ime, prezime, dob i kontakt
• putem mail-a - mojgradmostar@gmail.com,
• kontaktiranjem Udruge preko FB page-a - Udruga „Moj Grad" Mostar
• pozivom na broj - 063/ 845- 922
Nositelj projekta je UG „Moj Grad" Mostar, koja nastavlja svojim aktivnostima doprinositi stvaranju i razvijanju svijesti građana o ključnim i vitalnim segmentima života, posebice onima koji su od opće koristi za lokalnu sredinu. Generalni pokrovitelj projekta je Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke. Uvaženi gosti predavači su doktori znanosti i višegodišnji zdravstveni djelatnici koji svojim djelovanjem proklamiraju zdrav i odgovoran način života: dr. Siništa Skočibušić, psihologinja Mirjana Brajković te don Mile Vidić.
Članovi Udruge pozivaju svu djecu grada Mostara i okolice da svojim prisustvom uveličaju događaj te svojim iskrenim promišljanjima doprinesu što kvalitetnijoj realizaciji projekta. U sklopu finale realizacije planiran je i studijski posjet zajednici „Pape Ivana XXIII" - Mali Prolog.

Očekujemo Vaše prijave na jedan od ranije navedenih kontakata, i radujemo se Vašem dolasku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci