FOTO  Od nedjelje bez gužvi, završava se raskrižje prema Čitluku i Širokom Brijegu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Pri samo završetku su radovi na mostarskom Balinovcu, točnije na raskrižju prema Širokom Brijegu i Čitluku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo se mogli uvjeriti na mjestu događaja, danas je asfaltiran jedan trak (smjer prema izlazu iz grada), dok će sutra (petak) to biti učinjeno i s većim dijelom drugog traka (ulaz u grad), dok će se prekosutra (subota) asfaltirati samo raskrižje kod semafora te dalje preostali dio na izlazu prema Širokom Brijegu.

Glavni razlog zašto se radi u tri faze i što sutra neće isti neće završiti je upravo raskrižje, budući da oni koji dolaze iz smjera Čitluka ili idu u tom smjeru ne bi mogli proći tom dionicom.

Iako je predviđen rok od 60 dana za završetak sanacije kolnika i rubnjaka, radovi će biti završeni i prije predviđenog roka. Podsjetimo, zbog velikog opterećenja kolnika u ovom dijelu grada, prvenstveno zbog velikog prometa teretnih vozila, autobusa i drugih vozila, došlo je do oštećenja i propadanja ceste, te se pristupilo sanaciji iste.

Jedno od važnijih raskrižja u Mostaru, zbog povezanosti s Čitlukom i Širokim Brijegom, tako je dobilo novi izgled i vjerujemo sigurnije uvjete za vožnju.

Još do nedjelje, radovi, obilazak, gužva i nervoza, a onda dolazi rasterećenje.

Vezani članci