FOTO/VIDEO  Mostar: Otvoren Arena sport centar

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Arena sport centar prostire na četiri tisuće metara četvornih u Ulici Mile Budaka bb, u neposrednoj blizini gradskog bazena. Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić svečano je otvorio ovaj centar te zahvalio obitelji Džidić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj objekt će biti od velikog značaja za razvoj sporta u Mostaru, ali isto tako i za očuvanje zdravlja i ljepote. On je napravljen za veoma kratko vrijeme uz iznimnu hrabrost obitelji Džidić, jer je ovo impresivan objekt i uloženo je puno novca i vjerujem da će se investicija opravdati", kazao je tom prigodom Bešlić.

Arena sport centar blagoslovio je don Mladen Šutalo.

"Gospodine molimo tvoju blagost neka ovi prikladno uređeni prostori pridonose odmoru i opuštanju duha, nek se ovdje učvršćuje zdravlje duha i tijela, a svi koji se budu ovdje okupljali neka se međusobno obogaćuju bratskim susretanjem i uveselju tebe slave", istaknuo je don Šutalo.

Arena Centar će uistinu unijeti revoluciju u načinu vježbanja u našoj regiji, ponajviše zahvaljujući standardima koje po prvi puta uvode u Hercegovinu. Ljubitelji nogometa će zasigurno uživati u dva malonogometna terena s tribinama i umjetnom travom koja je rađena po UEFA standardima. Dva zatvorena malonogometna terena su dimenzija 38 m x 18 m koji se mogu koristiti u jedan veliki sa golovima 5,20 m. Uz teren se nalaze I tribine za 200 sjedećih mjesta.

Obzirom da je Arena Centar zamišljen kao mjesto za potpuno opuštanje i uživanje, za sve one koji poslije nogometa ili vježbanja žele nastaviti svoje druženje, moći će to napraviti u neodoljivo uređenoj pizzeriji u retro stilu na čijem ćete meniju naći neobične kombinacije pizza koje na stol dolaze iz krušne peći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupni treninzi i fitness

Roditelje će oduševiti činjenica da su u Arena Centru mislili i na njih. Naime, u centru je na raspolaganju i dječja igraonica sa stručnim osobljem gdje će se vaše dijete moći nesmetano igrati dok vi vježbate ili se opuštate u pizzeriji, a ako ste pak ljubitelj grupnih treninga u Arena Centru ćete moći birati između programa kao što su: Crossfit, Body pump, pilates, hardcore, boot camp, girje trx, zumba i mnogih drugih.

U Arena Centra se nalazi prostorija s fitness spravama branda Techno Gym iz linije Artist koje su po prvi puta u ovom centru dostupne za rad na njima, a kako biste bili sigurni da ispravno vježbate, svaki vaš trening će proći uz savjetovanje i monitoring grupe školovanih trenera koji svoje usavršavanje rade kod Damira Lište, jednog od regionalno najpoznatijih fitness trenera. Uz to ćete dobiti i savjete za prehranu, a ukoliko želite privatan trening, u Arena Centru možete dobiti i tu uslugu.

Dokaz da je vježbanje u Arena Centru uistinu kompletan doživljaj govori i činjenica da su sve svlačionice luksuzno opremljene te da se u svakoj nalazi i sauna koja je na raspolaganju svim članovima fitness kluba za opuštanje nakon treninga.

Prva tri dana otvorena za razgledavanje i vježbanje bez naknade

Kako biste se i sami uvjerili kako je u Arena Centru vježbanje po strogim standardima kvalitete napokon dostupno svima, prva tri dana nakon otvaranja svi posjetitelji će moći posjetit centar, razgledati sve ono što nudi i isprobati sprave uz druženje s trenerima. Sigurni smo da ćete već nakon prvih par treninga otvoriti svoju člansku karticu i time učiniti prvi sjajan korak za sebe i svoje zdravlje.

 

Vezani članci