MOSTAR Glazba i grah s gradonačelnikom za Praznik rada

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Iako je prošlih dana u medijima bilo objavljeno kako neće biti sindikalnog druženja na mostarskim ulicama, iz Grada Mostara je stigla pozitivna vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslava Međunarodnog praznika rada uz sindikalni grah održat će se u nedjelju, 1. svibnja, na gradskom šetalištu (kod parka Zrinjevac) u Mostaru s početkom u 12 sati.

"Nakon dugogodišnje stanke, Uniji neovisnih sindikata (UNS), Sindikatu Grada Mostara i Sindikatu HT-a uspjelo je organizirati proslavu Prvog svibnja u Mostaru uz sindikalni grah, a za to možemo zahvaliti gradonačelniku Mariju Kordiću koji će, uz sindikate, biti glavni pokrovitelj ovoga događaja", priopćeno je iz UNS-a.

Grah i pivo će svojim građanima dijeliti i gradonačelnik osobno, a Unija poziva sve članove, ali i građane i prijatelje da se pridruže i svi zajedno proslave ovaj radnički praznik.

Također, Hrvatska glazba Mostar održat će i prvosibanjsku budnicu (prvomajski uranak) koja će sa Rondoa krenuti u 6 sati. Kretat će se ulicama kneza Mihajla Viševića Humskog (Liska ulica), Rade Bitange, kroz Stari grad i preko Starog mosta, Fejićevom ulicom, ulicom Mladena Balorde, preko Carinskog mosta, kroz Centar 2 do vrha Avenije, Avenijom do križanja s ulicom kneza Branimira, te će sve završiti na Rondou.

Vezani članci