FOTO  Kompanija Config d.o.o odlučila je uljepšati blagdane djeci iz Osnovne škole za djecu sa posebnim potrebama

Vidi originalni članak
Ovakva akcija pozdravljena je od strane osnovne škole na čelu sa ravnateljicom Majom Mustapić koja nije skrila oduševljenje prilikom donacije.
-Zaista smo oduševljeni donacijom. Ova dva računala u velikoj mjeri pomoći će djeci u njihovom radu i obazovanju, kazala je Mustapić. Djelatnici Configa u razgovoru sa ravnateljicom saznali su nešto više o samoj školi te su se također družili sa djecom. Inače , kompanija Config na ovaj način željela je ulješpšati blagdane ovoj djeci.
MN: ZNANJE I ŽELJA
Config d.o.o kompanija je koja svojom inovativnošću, znanjem, stručnim kadrom i ponajprije kvalitetom parira domaćem tržištu i predstavlja jedno važno polje informatičkih sustava. Krenuli smo kao mala informatička tvrtka, a razvili se u veliku kompaniju sa razičitim vrstama informatičkih i tehnologijskih usluga. Našim klijentima nudimo inovativnost i znanje predstavljene u brojnim projektima i aplikacijama. Partneri su to prepoznali te naši certifikati govore o našoj kvaliteti. Danas želimo nastaviti ono u čemu smo najbolji, a to je kvalitetno pružiti uslugu našim klijentima. Znamo da na nama leži velika odgovornost ali svojom profesionalnošću želimo nadmašiti postojeće standarde.
MN: STRUČNI KADAR
Svi naši zaposlenici mladi su i obrazovani ljudi željni novih ideja i inovacija. Upravo oni najveća su pokretačka snaga te svojim idejama pokazuju volju i trud koji žele uložiti u svoj rad. Njihova pokretačka snaga najveći je dokaz u kojem smijeru želimo ići i što želimo postići.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

Vezani članci