Ivici Bošnjaku ubojici Salčina određen jednomjesečni pritvor

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...za ubojstvo Šemsudina Salčina na mostarskom Carinskom mostu 3. svibnja ove godine.

Osumnjičeni Ivica Bošnjak već je na izdržavanju kazne zatvora u KPZ-u Mostar, i to presudom Općinskoga suda Mostar od jedne godine i sedam mjeseci te presudama Općinskoga suda Mostar i Općinskoga suda Široki Brijeg od po šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Vrijeme koje će osumnjičeni Bošnjak provesti u pritvoru neće se uračunati u kaznu zatvora koju je počeo da izdržava od siječnja 2009. godine.

Osumnjičeni je ovom prilikom izjavio sucu Pavloviću kako su on i ubijeni Salčin bili dugogodišnji prijatelji i da su skupa bili na izdržavanju kazne zatvora u KPD-u Zenica.

Po neslužbenim podacima, sve je počelo u noćnom klubu u naselju Potoci, gdje su navodno pijani Šemsudin i njegovo društvo na nacionalnoj osnovi vrijeđali i psovali Ivicu Bošnjaka, koji ih je, također u alkoholiziranom stanju, pozvao vani na obračun.

Odbili su ga, pa je Bošnjak odvezao svoju djevojku koja je bila s njim te večeri, a potom pozvao Šemsudina, koji je već bio kod kuće. Tražio je da se sastanu kod autobusnog kolodvora kako bi izgladili odnose.

Međutim, i tamo je došlo do verbalnog sukoba, a ubrzo i do pucnjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po kazivanju svjedoka, ispaljeno je pet-šest hitaca, a nakon toga je počinitelj pobjegao s mjesta zločina.

Fena

Vezani članci