FPMOZ: Prva međunarodna znanstvena konferencija studenata pedagogije

Vidi originalni članak
...Jesen na FPMOZ-u" održat će se 19. i 20. listopada 2015.g. Prva međunarodna znanstvena konferencija studenata pedagogije.
Svečano otvaranje bit će upriličeno 19. listopada 2015. u 10:00 sati na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti.
Na Konferenciji ukupno sudjeluje šezdeset i sedam studenata, od kojih je trideset i troje aktivno, koji će izlagati svoje radove iz raznih tematskih područja odgoja i obrazovanja. Sudionici dolaze sa sveučilišta iz Zagreba, Splita, Zadra, Rijeke, Beograda, Banja Luke, Zenice, Sarajeva i Niša.
Dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, prof. dr.sc.Mario Vasilj, istaknuo je vrijednost i važnost ovoga i sličnih skupova, te pozvao mlade na druženje, upoznavanje i uklanjanje stereotipa i predrasuda, budući da ih sve spaja ljubav prema pedagogiji i svim njenim zadacima i vrednotama.
Konferenciju su financijski podržali: Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, grad Mostar, Fortuna Tours, Suton d.o.o, Rolorad d.o.o. i pekarnica Suncokret.

Vezani članci