Bešlić traži da Županija plati troškove prijevoza

Vidi originalni članak

Nastava u drugom polugodištu školska 2013/2014. godine je počela, a učenicima osnovnih škola sa područja Grada Mostara nije osiguran prijevoz, što za posljedicu ima izostanak dijela učenika s nastave i blokade prometnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata Vam je također da Grad Mostar nema Gradsko vijeće, nema Odluku o privremenom financiranju ni Proračuna za 2014. godinu, a da gradonačelnik ne može donijeti Odluku o privremenom financiranju.

Stoga Vam se obraćamo sa zahtjevom da u skladu sa Zaključkom Skupštine Hercegovačko - neretvanske županije/kantona Broj:02-01-XXVIII-331/13 od 19.11.2013.godine, pomognete u rješavanju nastalog problema, u skladu s našim dogovorom kako će Županija platiti troškove prijevoza.

Temeljem gore navedenog tražimo da izravno izvršite plaćanje usluge prijevoza prijevoznicima i korisnicima (uposlenicima u osnovnim školama).

Imajući u vidu naprijed navedeno, nadam se da ćete imati razumijevanja za ovaj ozbiljan problem koji ima Grad Mostar, učenici, njihovi roditelji i zaposlenici osnovnih škola sa područja Grada Mostara i uvažiti naš zahtjev. 

Na taj način omogućiti ćete nesmetan nastavak školske godine i normalno obavljanje djelatnosti osnovnog odgoja i obrazovanja u osnovnim školama na području Grada Mostara, poručio je Bešlić.

Vezani članci