MILETINA: Unatoč brojnim kontejnerima neodgovorni pojedinci smeće bacaju uz samu cestu

Vidi originalni članak

Godinama je prilazna cesta od Miletine do ulaska na autocestu bila nešto čega smo se svi stidjeli. Tisuće i tisuće turista i hodočasnika koji bi pristizali u našu Hercegovinu našli bi se u čudu i nevjerici kada bi sišli s udobnosti autoceste. No, hvala Bogu i tome je došao kraj. Prilazni casta posljednjih mjeseci radi se punom parom na radost svih nas, što će sve izgledati puno ljepše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ovih dana ima i onih kojima i nije toliko stalo do ljepote i okoliša. Mještani Miletine posljenjih dana uz samu cestu koja vodi prema brdu Križevac zateknu gomilu smeća.

-Uistinu nešto ružno za vidjeti. Unatoč brojnim kontenjerima koji su postavljeni, izbrojali smo ih čak osam, nekome je smeće teško baciti u iste. Svaku noć netko nekulturan i neodgovoran baca na istome mjestu u razmaku od dvadeset metara od Milećanske trafosranice od raskrsnice za Međugorje prema Križevcu, kažu nezadovoljni stanovnici Miletine za Hercegovina.info.

I zaista ružna slika, za sve nas ali i za več spomenute brojne turiste i hodočasnike koji pristižu u našu lijepu Hercegovinu. I dok smo za cestu optuživali političare, vladu, lijeve i desne, ovoga puta razmislimo sami o sebi svojim postupcima. 

Hercegovina.info

Vezani članci