Međugorje: „Marija nas preko svojih poruka poziva da se vratimo Bogu“

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Susreli smo Jelicu Bikfu koja dovodi hodočasnike iz Velike Gorice u Međugorje od 2001. Ovo joj je 107. dolazak sa hodočasnicima. Stotu skupinu hodočasnika vodila je u

listopadu 2011., te kaže da je to bilo njeno zlatno hodočašće. ‘'Marija je okupila prekrasne ljude i od samoga početka među nama se osjećala ljubav i zajedništvo. Ono što sam prvi puta osjetila, osjećam svaki put ponovno, i uvijek se vraćam kući ispunjena srećom i mirom. Potičem hodočasnike da barem jedanput godišnje pođu u Međugorje, jer tu se zaista prima velika duhovna snaga i jača vjera. Ovdje Bog na poseban način dodiruje zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je mjesto molitve, okupljalište vjernika iz cijeloga svijeta koji dolaze tražiti Boga. Tu su mnogi osjetili posebnu milost i doživjeli obraćenje. Marija nas preko svojih poruka poziva da se vratimo Bogu. Potiče nas na obraćenje i življenje Evanđelja. Moli nas da učinimo sve ono što njezin Sin od nas traži''- kazala je Jelica, dodajući kako ima mnogo divnih i ohrabrujućih svjedočanstava s putovanja u Međugorje.

medjugorje.hr

Vezani članci