Svečano otvorene dvije INA-ine benzinske postaje na hercegovačkom dijelu autoceste

Vidi originalni članak

Radi se o veoma značajnom projektu za Holdinu d.o.o. na bosanskohercegovačkom tržištu u njenom dugogodišnjem poslovanju, piše dnevni-list.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečano otvorenje

Na svečanom otvaranju nazočili su, između ostalih, načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić, Zoltan Aldott, predsjednik Uprave INA-e, Ante Aralica, direktor sarajevske "Holdine", kao i brojni drugi uglednici, poslovni partneri i prijatelji kompanije.

- Vrijednost investicije je 5 milijuna maraka, predviđenih za obje benzinske postaje na Kravici, a ono što nas najviše raduje je to da će, zahvaljujući ovom projektu, biti uposleno 34 djelatnika, što dovoljno govorio o tome da brinemo i o radnim mjestima. U cijeli proces gradnje bilo je uključeno 19 izvođača radova, od kojih je 14 domaćih, i 130 ljudi koji su radili za te domaće izvođače. Usuđujem se reći kako je ova benzinska postaja naš najveći i najbolji model koji imamo te se nadam kako će potrošači biti zadovoljni cjelokupnom ponudom. Nudimo gorivo koje je broj jedan po kvaliteti, a tu je i trgovina u koju smo dosta uložili, kazao je u prigodi svečanog otvaranja benzinske postaje Ante Aralica, direktor sarajevske "Holdine.

O značaju ovog projekta za lokalnu zajednicu govorio je Nevenko Barbarić, načelnik općine Ljubuški, istaknuvši kako će isti biti najkvalitetniji servis turistima, hodočasnicima, prolaznicima, gospodarstvenicima....

Značaj projekta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Najsrdačnije se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovom projektu, koji je od velikog značaja za općinu Ljubuški, osobito zbog otvaranja novih radnih mjesta, poručio je, između ostalog, načelnik Barbarić.

Njegovim riječima pridružio se i Zoltan Aldott, predsjednik Uprave INA-e, poželjevši svima, a osobito djelatnicima, puno uspjeha u radu.

- S punom pažnjom smo pratili cijeli projekt, a sudeći po lokalitetu koji je prelijep, zasigurno će privući veliki broj turista, poručio je Aldott.

Kažimo i to kako će, prema podacima dostupnim na stranici JP Autoceste Federacije BiH, INA otvoriti i benzinske postaje u Lepenici s obje strane autoputa.

Vezani članci