SRCEM ZA POTREBITE Poziv frizerima i građanima na humanitarno šišanje u Ljubuškom

M. Herceg/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U Ljubuškom će se održati dobrotvorni događaj „Srcem za potrebite“. Ova hvalevrijedna inicijativa, 16. ožujka okupit će hercegovačke frizere s ciljem pružanja njihovih usluga u svrhu prikupljanja dobrovoljnih priloga.
 
„Već nekoliko godina aktivno sudjelujem u sličnim humanitarnim događajima u susjednim gradovima. Ona toplina i osjećaj zajedništva i podrške potaknuli su me da se odlučim donijeti nešto slično u vlastiti grad. S ponosom mogu reći da se dosad okupilo otprilike 15 frizera koji su se prijavili za sudjelovanje u ovoj inicijativi. No, poprilično sam optimističan i nekako vjerujem da će se taj broj znatno povećati“, izjavio je za hercegovina.info Franjo Bebek, jedan od organizatora događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srcem za potrebite
 
Šišati se možete od 15:00 pa sve do 19:00 sati, a svi prikupljeni prilozi biti će donirani Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za djecu, mlade i odrasle s teškoćama u razvoju Ljubuški i Udruzi roditelja s posebnim potrebama „Duga“ Ljubuški.
 
„Volio bih ohrabriti i pozvati sve one frizere koji se do sada nisu prijavili, a koji žele sudjelovati u ovom humanitarnom događaju, da se jave na kontakt broj: 063/325-261. Zajedno možemo olakšati život onima kojima je to najpotrebnije. Ne morate biti iz Ljubuškog, svi ste dobrodošli“, zaključio je.  

Vezani članci