Livno: Masovna tučnjava u ugostiteljskom objektu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kako stoji u priopćenju, u navedenom ugostiteljskom objektu koji se nalazi u mjestu Prilika kod Livna jučer u ranim jutarnjim satima došlo je do masovne tučnjave , s jedne strane 26-godišnjeg M.O. i I.R. iz Livna, te s druge strane 29-godišnjeg G.M, 22-godišnjeg S.S. i 23-godišnjeg I.E, sva trojica također iz Livna.

Tijekom obračuna M.O., I.R. i G.M su zadobili tjelesne ozljede s tim da je M.O u jednom trenutku pucao iz samokresa marke TT u pravcu vrata kuhinje ugostiteljskog objekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom navedenog događaja djelatnici Policijske uprave Livno proveli su kriminalističku obradu nakon čega su jučer podnijeli županijskom tužiteljstvu HB županije izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv M.O. rođen 1985.godine u Livnu, G.M. rođen 1982.godine u Livnu, S.S. rođen 1989.godine u Livnu i I.E. rođen 1988.godine u Livnu, zbog postojanja osnovane sumnje da je M.O. počinio kaznena djela "Izazivanje opće opasnosti" i "Nasilničko ponašanje", dok kod ostalih postoji osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo "Nasilničko ponašanje", stoji u priopćenju MUP-a .

Vezani članci