Livno: Danas Dan žalosti

Vidi originalni članak
...o proglašavanju 3. studenoga Danom žalosti u livanjskoj općini.

Dan žalosti se obilježava obveznim isticanjem zastava na pola koplja na zgradi Općine Livno, javnih poduzeća i ustanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medijske kuće na području Livna, kao i organizatori kulturno - umjetničkih i sportskih manifestacija dužni su prilagoditi svoje programske sadržaje Danu žalosti, navodi se u priopćenju iz Općine Livno.

Podsjetimo, Niče je u petak, 30. listopada, u večernjim satima u mjestu Suhača kraj Livna nožem usmrtio svoju majku, bratovu suprugu, a od posljedica ranjavanja kasnije je preminuo i njegov brat.

Na dan kada je počinio ubojstvo Niče je izašao iz zatvora u Mostaru, u kojem je proveo mjesec dana zbog nasilja u obitelji.

Nije poznato zašto je Niče nasrnuo na 66-godišnju majku čiji su inicijali L.N, bratovu suprugu 44-godišnju S.N i 46-godišnjeg brata M.N, koji je preminuo na putu za bolnicu u Splitu, četiri sata nakon ranjavanja.

Niče, koji je bio u bijegu, rano jutros zakucao je na vrata obiteljske kuće poznanika u selu Komorani u općini Livno i tražio da mu se dovede fratar, a nakon toga odlučio se predati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik kuće je oko 7.00 sati pozvao policiju koja je Ničea oko 8.00 sati uhitila bez otpora./HMS/

Vezani članci