Livnjaku uplatili 18.000 KM, on ih vratio

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Livanjski odvjetnik Stipo Babić ovih dana bio je iznenađen kada je provjerom bankovnog računa ustanovio da mu je greškom od "Hercegovina-osiguranja" iz Mostara uplaćeno 18.000 KM, koje je bez oklijevanja vratio, piše Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nalog "Hercegovina-osiguranja" banci u Mostaru da na račun Babića doznači 18.000 KM datira 14. siječnja, a iznenađenje je bilo tim veće jer za uplaćeni iznos nisu postojala potraživanja klijenata koje njegov odvjetnički ured zastupa pred sudom u predmetima protiv ove osiguravajuće kuće.

Ugledni odvjetnik i bivši ministar pravosuđa Hercegbosanske županije shvatio je da je pozamašna svota novca na njegov račun "zalutala" greškom računovodstva "Hercegovina-osiguranja".

Babić je bio još iznenađeniji kada mu je u iz "Hercegovina-osiguranja" rečeno da oni nisu primijetili grešku, te da se službenica računovodstva, koja je ispunila nalog za plaćanje, nalazi na bolovanju.

Pošto banka u Livnu nije mogla vratiti novac bez Babićevog naloga, on ga je odmah dao, nakon čega je pogrešno uplaćeni iznos vraćen.

Vezani članci