Literarni natječaj "Istinom do pomirbe"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve totalitarnog režima, Središte Hrvatskog svjetskog kongresa za istraživanje posljedica totalitarizama u BiH raspisuje literarni natječaj na temu ISTINOM DO POMIRBE, za 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Literarni radovi na natječaj (pjesme, priče, novele, crtice, igrokazi, putopisi ili eseji) šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte udrugashsk@gmail.com s naznakom za natječaj Istinom do pomirbe.

Radove poslati u obliku Word dokumenta nazvanog Ime_Prezime_Naslov pri čemu literarni rad ne smije biti duži od pet kartica teksta, pisan oblikom slova Times New Roman, veličina 12, prored 1,5.

U posebnom dokumentu u prilogu treba priložiti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj mobitela, e-mail adresu i kratki životopis.

Natječaj je otvoren za slanje radova do 1. kolovoza 2020. nakon čega će stručno povjerenstvo odabrati tri najuspješnija rada, a popis nagrađenih bit će javno objavljen prije završnog događanja s dodjelom nagrada, koje će biti organizirano povodom 23. kolovoza – Dana sjećanja na žrtve totalitarnog režima, kada će nagrađeni autori i njihovi radovi biti javno predstavljeni", priopćila je predsjednica SHSK Anita Martinac. 
 

Vezani članci