LIGA MJESNIH ZAJEDNICA ČITLUK Finalna večer igra se za Ivana Grbavca

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Zbog pandemije koronavirusa, ljubitelji liga mjesnih zajednica, odnosno Lige Hercegovine, ovo ljeto ostali su uskraćeni za ono što željno iščekuju kroz cijelu godinu. No, u nekim mjesnim zajednicama ipak su uspjeli održati kakvu takvu tradiciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se na sportskom centru Circle International u Međugorju, održava neslužbene Liga MZ Čitluk kroz turnir, koji je već stigao do polufinala.

U polufinale su se plasirale ekipe Donji Hamzića i Međugorja, a za preostala dva mjesta svoje međusobne susrete moraju odigrati Bijakovići i Služanj te Čitluk Grad i Donja Blatnica.

Budući da je turnir jako dobro posjećen, organizatori su se odlučili iskoristiti ga i za humanitarnu akciju. Naime, na završnoj finalnoj večeri koja je na rasporedu u utorak 25. kolovoza, bit će organizirana bogata tombola, a sva sredstva od iste ići će za liječenje mladog Ivana Grbavca iz Ljubuškog, zbog kojega se ujedinila cijela Hercegovina.

Liga mjesnih zajednica Čitluk

Organizatori su pripremili vrijedne nagrade; brojne dresove poznatih nogometaša, poklon pakete, a jedna od nagrada bit će i ljetovanje u "Villa Sunce" u Podgori. Finalnu večer uveličat će svojim nastupom čitlučke mažoretkinje, ali i polaznici Škole nogometa NK Međugorje koji će između utakmice za treće mjesto i finala odigrati revijalni susret.

Vezani članci