I peti slučaj samoubojstva u ovoj godini

Vidi originalni članak
I peti slučaj samoubojstva u ovoj godini dogodio se na području Herceg- bosanske županije.
Kako doznaje Pogled.ba, ovog puta u susjedov bunar je skočio i utopio se Drago L. (46) iz kupreškog sela Donje Ravno. U vodi je zatečen jutros pa se tek pretpostavlja da je očajni čin počinio tijekom noći. Nesretni čovjek je živio s bratom, a u oproštajnom pismu je naveo, što je i ranije spominjao, da boluje od karcinoma. Naime, unatoč uvjeravanjima o nepostajanju teške bolesti, on je očito u to čvrsto vjerovao.
Kako smo pisali, prije nešto više od mjesec dana, 8. ožujka, nakon tri godine od vješanja mlađeg brata, i 62- godišnji Vujko M. iz kupreškog sela Donje Vukovsko se odlučio na ovaj očajni čin.
On je pronađen obješen u jednoj od soba u kući. Unazad tri godine, 24. ožujka 2014., njegov četiri godina mlađi brat se objesio u napuštenoj sušnici pored obiteljskog doma.
Inače, zabrinjavajuća je činjenica što je ovo već peti slučaj samoubojstva u 117 dana od početka godine na području ove županije, i to po dva u Livnu i Kupresu te jedan u Bosanskom Grahovu. Troje ih se utopilo, u bunaru i jezeru, a dvoje objesilo. Lani je u istoj županiji u cijeloj godini evidentirano ukupno osam suicida.

Vezani članci