Goranačko kulturno ljeto 2014.

Vidi originalni članak

Njih dvadeset najboljih odabrano je za izložbu koja će se održati u sklopu „Goranačkog kulturnog ljeta 2014." Uz stručni žiri, na čelu sa Foto studiom Rezo, dodijelit će se nagrada najboljem fotografu/fotografiji. Posjetitelji će imati svoju ulogu te izabrati najbolju fotografiju i dodijeliti nagradu publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz foto izložbu „Prirodne ljepote zavičaja" na „Goranačkom kulturnom ljetu", bit će izložba umjetnika - amatera koji će predstaviti svoje radove uz kulturno - zabavni program, te vas pozivamo u nedjelju 10. kolovoza u 19:30 na parkiralište pokraj crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Gorance.

Fotografije će od 10. do 15. kolovoza biti izložene u Konobi Goranci, a na dan Velike Gospe, 15. kolovoza u Parku doline, gdje slijedi drugi krug glasovanja publike.

Imena pobjednika bit će objavljena na službenoj fb stranici Goranci online u petak, 15. kolovoza 2014., a nagrade će se uručiti naknadno.

Zahvaljujemo se svim učesnicima koji su se prijavili na natječaj i, naravno, sponzorima bez kojih nebismo mogli organizirati ovaj događaj.

Goranci

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goranci online

Vezani članci