Vrhovni sud potvrdio pritvor Anti Čečuri

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...sumnjiči za počinjenje kaznenih djela bludna radnja, spolni odnos s djetetom i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih tvari, doznaje se iz Županijskog suda u Livnu.

Naime, kazneno vijeće Županijskog suda u Livnu produljilo je pritvor osumnjičeniku, 56-godišnjem Anti Čečuri zvanom Toni, i odredilo produljenje pritvora za još dva mjeseca, tako da će pritvor protiv osumnjičenika trajati najdulje do 28. listopada 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, sutkinja za prethodno saslušanje Županijskog suda u Livnu Nedima Begića odredila je Čečuri 1. kolovoza 2011. jednomjesečni pritvor zbog postojanja osnovanosti sumnje da je počinio kazneno djelo bludne radnje, spolni odnos s djetetom i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materijala, na način što je od 2008. do prosinca 2010. u mjestu Smričani na dvije lokacije pokušao ostvariti nasilni spolni odnos s dvije maloljetne djevojčice.

U prijedlogu za određivanje produženja pritvora stoji da je osumnjičeni Čečura sestre G.Č i S.Č, učenice osnovne škole koje su tada imale 10 i 11 godina, u navedenom vremenskom intervalu zaključavao i vezao im ruke, udarao ih i vukao za kosu, te dirao po spolnim organima.

Slučaj je prijavila medicinska sestra Županijske bolnice u Livnu koja je za nemili događaj saznala od majke djevojčica.

(Fena)

Vezani članci