Mostar se oprostio od Željke i Marije Čuljak

Vidi originalni članak

Na posljednji počinak ispratili su ih uplakani članovi obitelji te stotine okupljenih Mostaraca. Tuga i bol osjećali su se na svakom koraku groblja gdje su majka i kći jučer položene u zemlju. "Preteško je ovo, takva tragedija", komentirali su okupljeni, a Zdenko Čuljak (42), otac i muž, kojem su one umrle pred očima, jučer je, lica crvenog od plača, stajao uz kovčeg te uz sebe stiskao drugu kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni su mu jučer prilazili te njemu i obitelji izražavali sućut, želeći im dati potporu u najtežim trenucima, nakon strašne tragedije koja je potresla Mostar. "Teško je ovo, jedna im je kći bolesna, a majka i druga kći poginule", čuli su se komentari ožalošćenih, a mnogima su, na pogled na kovčeg, zasuzile oči.

Majka i kći poginule su u sudaru na cesti kod Gospića, a u uništenom autu preživio je samo Zdenko. Oni su kobnog dana u svom Renaultu pratili vozilo Hitne pomoći u kojim im se starija kći vozila na liječenje u Zagreb, kada je došlo do sudara s autom koje im je naišlo ususret. Pogrebna povorka jučer je u 15 sati krenula ispred Gradske mrtvačnice Bijeli brijeg prema groblju.

Dnevni list

Vezani članci