Međugorje: Lopov ukrao čak 100.000 eura

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kako doznaje Večernji list, iz međugorskog pansiona u vlasništvu obitelji Kikaš otuđeno je čak 100.000 eura. Ni sam oštećeni ne zna točan ukradeni iznos, ali drži da se moglo raditi o pet tisuća eura više ili manje.

- Oko 100. 000 eura nalazilo se u ormaru jedne od soba pansiona u Bijakovićima. Počinitelj je iskoristio trenutak nepažnje, te se kroz otključana vrata ušunjao u sobu, gdje je, nakon kraće premetačine, našao veliki plijen- kažu iz policije. U drugom slučaju, koji se dogodio u noći 22. listopada, skoro 100.000 maraka nestalo je iz blagajne poslovnice tržnog centra Tuš u mostarskom naselju Centar 2. Tijekom protekle noći više, za sada, nepoznatih počinitelja izvršilo je provalnu krađu u poslovnicu trgovačkog centra ‘Tuš' u mostarskom naselju Centar 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz MUP-a ove županije pretpostavljaju kako je bilo više počinitelja koji su onesposobili video nadzor, te su ušli u unutrašnjost objekta i originalnim ključem otvorili blagajnu i pokupli vreću puno novca, a radilo se o vikend utršku ovog tržnog centra. Prethodno su porazbijali sve sigurnosne kamere na koje su naišli, a nestao je i snimač.

" O drugim detaljima ne bismo govorili jer istraga o ovom događaju je još uvijek u tijeku. Inspektori Odjela krim policije PU Mostar su obavili očevid, izuzeli određene tragove, te se radi na rasvjetljavanju ovog djela teške krađe- ističu iz ovog MUP-a.

Vezani članci