Lopovi krali po Međugorju i Bijakovićima

Vidi originalni članak
Policijskoj postaji Čitluk u petak je S.J. iz Bijakovića prijavio da mu je ispred kuće otuđeno vozilo marke "mercedes A 180", bijele boje. Po izjavi prijavitelja, izvršena je provala u kuću u Bijakovićima iz koje je otuđen ključ vozila. Poduzete su sve potrebne mjere, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Z.B. iz Međugorja prijavila je u nedjelju u PS Čitluk da joj je izvršena provala u kuću, te da je od strane nepoznatih počinitelja otuđen laptop marke HP, ručni sat, više komada zlatnog nakita, te određena količina novca. Izvršen je očevid i poduzete su potrebne mjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I.Č. iz Ljubuškog prijavio je u petak u PS Čitluk da je od strane nepoznatog počinitelja, u nepoznatom vremenskom razdoblju, izvršena provala u prostorije udruge "Opus Mariae" u Bijakovićima. Iz prostorija su otuđeni TV prijemnik, satelitski resiver i mikrovalna pećnica, dok je iz dvorišta otuđeno vozilo marke "land rover defender", bijele boje, vl. navedene udruge. Izvršen je očevid i poduzete su sve potrebne mjere, stoji u priopćenju.

Vezani članci