Ljubuški: Djevojka iz Čitluka kažnjena zbog omalovažavanja policijskih službenika

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Naime, u navedeno vrijeme policijska ophodnja PU Ljubuški zaustavila je motorno vozilo marke Opel Corsa, BH registarskih oznaka, koje se regionalnom cestom R424 iz smjera Čitluka kretalo u smjeru Ljubuškog. Navedenim vozilom je upravljala A. K. (36) iz Čitluka a u vozilu se kao suvozačica nalazila L. J. (30).

Budući da su policijski službenici vršili pojačanu kontrolu prometa alkotestirali su vozačicu, a izvršenim alkotestiranjem kod iste je izmjerena nedopuštena količina alkohola u dahu nakon čega je vozačica isključena iz prometa te joj je uručen prekršajni nalog - kažnjena je novčanom kaznom u iznosu od 50,00 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su policijski službenici isključili iz prometa vozačicu i kaznili je za počinjeni prometni prekršaj suvozačica u vozilu L. J. (30) počela je omalovažavati policijske službenike u svezi s obavljanjem službe, čime je počinila prekršaj iz čl. 12. st. 1. tč. a Zakona o javnom redu i miru ŽZH. L. J. (30) privedena je u službene prostorije PU Ljubuški gdje je izvršena prekršajna obrada nakon čega joj je uručen prekršajni nalog. Za počinjeni prekršaj L. J. (30) izrečena je novčana kazna u iznosu od 700,00 KM, a ista je u cijelosti priznala izvršenje opisanog prekršaja.

Izvor:mupzzh.ba

Vezani članci