Javni poziv za dostavljanje prijedloga za izradu programa kapitalnih investicija

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

1. PREDMET JAVNOG POZIVA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koordinacijski tim za izradu programa kapitalnih investicija općine Čitluk otpočeo je s izradom petogodišnjeg programa kapitalnih investicija.

2. PRAVO I UVJETI PREDLAGANJA PROJEKATA ZA PROGRAM KAPITALNIH INVESTICIJA

  • Pravo predlaganja projekata za izradu projekata kapitalnih investicija imaju svi građani, Udruge građana, mjesne zajednice, gospodarska društva, ustanove i svi ostali.
  • Osnovni uvijet za predlaganje projekta je da se radi po projektima sa procijenjenoim vrijednosti većoj od 10.000,00 KM i da su obrasci za predlaganje projekta potpuno popunjeni.

3. NOSITELJI AKTIVNOSTI

Glavni nositelj ove aktivnosti je koordinacijski tim za izradu programa kapitalnih investicija, kojeg je svojom odlukom imenovao Načelnik općine, a u kojem su zastupljeni predstavnici svih kategorija stanovništva.

Kordinacijski tim je usvojio kriterije na osnovu kojih će rangirati pristigle prijedloge projekata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. NAČIN I ROK PODNOŠENJA PRIJAVE

  • Obrazac za podnošenje prijedloga za izradu programa kapitalnih investicija i naputak se može dobiti u Centru za pružanje usluga građanima - na Info pultu i na web stranici općine Čitluk: www.citluk.ba
  • Obrazac prijedloga treba popuniti i dostaviti najdalje do 04. prosinca 2009.godine u Centar za pružanja usluga građana - Info pult.
  • Za sve nejasnoće i dodatne informacije možete se obratiti na telefon 640-512 ili na e-mail:  brotnjo@citluk.ba

2. NAPOMENA:

Prijava određnog projekta ne podrazumijeva apliciranje za određena financijska sredstva već samo apliciranje za Program kapitalnih investicija

brotnjo-online.com


Preuzmite obrazac za podnošenje prijedloga za izradu programa kapitalnih investicija


 


Vezani članci