Donji Veliki Ograđenik dobio novi sportski centar

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...utorak na igralištu koje je smješteno u blizini Spomen groblja hrvatskih vitezova izvršeno asfaltiranje budućeg sportskog terena.

Sama izgradnja igrališta obavljena je u nekoliko faza od odabira i čišćenja lokacije, radova na prekopavanju terena, izgradnje potpornih zidova i tribina, pripreme terena za asfaltiranje, pa sve do asfaltiranja igrališta dimenzija 47x27 metara, a prema riječima predsjednika MZ Donji Veliki Ograđenik Zvonimira Milićevića Đone vrijednost svih potrebnih radova kako bi igralište bilo funkcionalno procjenjuje se na približno 200.000,00 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o samoj realizaciji projekta Milićević je kazao kako velike zasluge za realizaciju ovog projekta pripadaju Općini Čitluk, JP Broting, MZ Donji Veliki Ograđenik i njenim stanovnicima koji su materijalno ili na bilo koji drugi način poduprli izgradnju igrališta, kao i velikom broju ostalih donatora.

Budući da su nekoliko dana prije asfaltiranja terena na igralištu postavljeni i reflektori najveći dio posla na ovom gradilištu je obavljen. Preostalo je još igralište spojiti na elektro i vodovodnu mrežu, uz još neke manje građevinske zahvate, tako da je za očekivati kako će svečano otvaranje igrališta biti upriličeno uskoro.

Citluk.ba

Vezani članci